Kanada her yıl dünyanın her noktasından turisti ülkesinde ağırlıyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşların seyahat türlerine bakılmaksızın Kanada vizesi başvurusu yapma zorunluluğu vardır.

Kanada Vizesi Başvurusu Yapmak Deneyim Ve Güven Gerektirir. Alanında Uzman Danışmanlarıyla, Kanada Kültür Merkezi İle Güvenle Kanada Vizesine Başvurun!

 Kanada turist vizesi sahibi olan kişilerin en sık sorduğu sorulardan biriside “Kanada turist vizesi ile ne kadar kalabilirim ?” sorusu olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kanada Vizesi İle Ne Kadar Kalabilirim ?

Kararı verecek kesin mercinin Kanada konsolosluğu olduğunu hatırlatarak başlamak doğru olacaktır. Geçmişteki deneyimlerimiz ve tecrübelerimize dayanarak; Gerçekleştireceğiniz vize başvuru türü oldukça önemlidir.Kanada turist vizesi süresi pasaportunuza paralel olarak verilmektedir.  Yani 5 yıllık pasaportunuz varsa 5 yıllık vize sahibi olabilirsiniz.

 

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir